Susret lidera razvojnih procesa iz područja digitalne medicine iz regije i Europe, konferencija digitalne medicine „Budućnost je sada“ koji se održava 29. rujna, 2017. u hotelu Moskva u Beogradu, i ove će godine podržati vodeća poslovna škola u regiji, COTRUGLI Business School.

Ova suradnja značajna je iz nekoliko razloga, ponajviše zbog toga što COTRUGLI Business School kroz svoje MBA programe potiče na razvoj liderskih vještina. Isto tako, COTRUGLI Business School intenzivno radi na implementaciji novih digitalnih tehnologija, kako u MBA programima tako i u samoj praksi škole.

Na MBA idu samo ekonomisti?

Suprotno od uvriježenog mišljenja, ekonomisti čine tek dio grupe polaznika (30%), a veliku vrijednost programa za poslovni razvoj i napredak u karijeri prepoznaju sve više i inženjeri, farmaceuti, pravnici, IT stručnjaci itd. Upravo zbog toga, program u COTRUGLI Business Schoolu idealan je i za profesionalce iz farmaceutske i zdravstvene industrije, a koji bi željeli unaprijediti vještine vođenja i upravljanja tvrtkama.

COTRUGLI Business School jedina je međunarodna AMBA (Association of MBA’s) akreditirana poslovna škola u Hrvatskoj. AMBA akreditaciju posjeduje samo 2% poslovnih škola u cijelom svijetu, a 91% članova AMBA-e je ocijenilo kvalitetu njihove poslovne škole, predavača i kurikuluma s “odličan” ili “vrlo dobar”.

Koje su prednosti COTRUGLI Business Schoola?

COTRUGLI Business School okuplja uspješne i perspektivne polaznike te priznate međunarodne predavače i stručnjake, a trenutačno ima čak 1800 polaznika i alumnija iz cijele regije.

Predavači na COTRUGLI Business School su renomirani stručnjaci i vrhunski konzultanti iz cijelog svijeta, a prosječna ocjena koju studenti daju predavačima iznosi 9,15. Program zahtijeva minimalnu odsutnost s radnog mjesta, a maksimalan povrat investicije kroz rad na vlastitim poslovnim slučajevima. Predavanja se najčešće održavaju od petka do nedjelje te se samim time minimizira odsutnost s posla.

Ukratko, MBA studij osposobljava polaznike za širenje posla, te ih upoznaje s prednostima i nedostacima brojnih mogućnosti koje su pred njima i nudi  inspirativno okruženje u kojem će biti izloženi inspirativnim idejama i kreativnom razmišljanju.

Više o programima saznajte na konferenciji „Budućnost je sada“.

Više informacijama o programima koji polaznicima mogu pomoći vezano u razvoju liderskih i vještina upravljanja tvrtkama moći ćete saznati na www.cotrugli.org ili na samoj konferenciji «Budućnost je sada», a na kojoj će COTRUGLI Business School imati svoju poziciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *