Sigurno smo da ste u više slučajeva prateći trendove, a u nedostatku vremena – pomislili kako bi bilo dobro investirati u agenciju koja će vam pomoći u digitalnom oglašavanju. Kroz našu seriju članaka o digitalnom marketingu neprestano naglašavamo da je promocija putem društvenih mreža jedan od najmoćnijih alata promocije, stoga ne čudi da se na tržištu može pronaći zaista veliki broj agencija koje nude svoje usluge po tom pitanju, a samim time postavlja se pitanje koju agenciju odabrati i kako biti siguran u svoj izbor?

Točan odgovor na ovo pitanje vam ne možemo dati u cijelosti, međutim ako se vaša tvrtka ili organizacija bavi područjem zdravstva, onda zasigurno ne možete pogriješiti ako odaberete Kreativnu agenciju u zdravstvu. Ovim člankom ćemo vam pokušati približiti što nas čini toliko samouvjerenima i specifičnim, a ako do sada niste čak ni razmišljali o tome da nekoga angažirate u ovom području, dat ćemo vam i nekoliko razloga da to i učinite.

Zar društvene mreže ne može voditi svatko?

Najprije bi htjeli razriješiti jednu očitu, a vrlo često predrasudnu činjenicu. Ne, društvene mreže ne može voditi svatko, iako se naočigled čini da jednostavnije ne može biti. Iako smo i sami prisutni na njima i svakodnevno dijelimo sa svojim prijateljima kako se osjećamo, čime se bavimo te iskorištavamo svako moguću priliku da podijelimo s njima neku dobru fotografiju – s poslovne i profesionalne perspektive, iza svega navedenog stoji puno toga više. Znamo da ćete sada pomisliti da ne može biti ništa kompliciranije od upisivanja kratkog teksta i dodavanja prigodne fotografije u status te klikanje na opciju “objavi”, međutim i to može biti zahtjevan posao osobito ako želite da vam ovaj tip oglašavanja donese nove korisnike ili klijente u poslu ili ako želite navesti te iste korisnike ili klijente da vas direktno kontaktiraju. U tom slučaju, potrebno je puno više od niza objava koje često znaju svojim sadržajem više korisnike umoriti nego ih zainteresirati da vas redovito prate. Uz to, kao i u svakom području marketinškog oglašavanja, iza onog krajnjeg, vanjskog, fizičkog izgleda stoji i više od nekoliko sati uloženog rada, truda, vremena i energije, a u dinamičnom svijetu digitalnog marketinga, pravila i načini oglašavanja mijenjaju se gotovo iz dana u dan. Stoga je izuzetno važno da imate podršku ne samo nekoga tko razumije strategiju oglašavanja te tehničku stranu do zadnjeg detalja već i onog tko redovito prati izmjene i trendove te analizira svaki pomak i rezultat na vašoj stranici kako bi ga pravilno i potpuno usmjerio do vaših krajnjih ciljeva.

Komunikacija u zdravstvu

Kao što smo na početku spomenuli, na tržištu se zaista može pronaći, čak i napretek, raznih agencija koje će se baciti u koštac s vašom promocijom na društvenim mrežama. I ponekad se čini da izbor ne može biti težak jer ćete odabrati onu koja vam se čini najrelevantnijom, najkreativnijom i cjenovno najprihvatljivijom, međutim kada govorimo o području zdravstva, izuzetno je važno da budete oprezni u svom izboru i to zbog više razloga. Najprije, zdravstvo je osjetljivo područje zbog zakonskih ograničenja u komunikaciji te osjetljivosti podataka vezano za zdravlje i zdravstvo. Stoga je vrlo važno imati kvalitetnu razrađenu strategiju i biti upoznat sa ograničenjima koje komunikacija u zdravstvu donosi. Mnoge agencije nikada nisu imale iskustva raditi izravno u zdravstvenoj industriji te nisu potpuno upoznate dovoljno s tržištem i terminologijom koju nosi. Mi jesmo. Ne kažemo da su takve agencije loše ili ne rade dobro svoj posao, međutim za pravovaljanu komunikaciju vrlo je važno biti dobro upoznat s domenom poslovanja, tržištem, trendovima ili konkurencijom. A znamo koliko je zdravstveno područje specifično. Osim što smo itekako dobro upoznati s ograničenjima i prilikama koje zdravstvena industrija nosi jer imamo višegodišnje iskustvo, naša tvrtka i sama djeluje u tom području što znači da vas potpuno razumijemo.

Prva agencija specijalizirana u zdravstvu

Samim time tvrtka HIT konferencija, koja je prepoznata ne samo u Hrvatskoj već i u regiji kao HUB za digitalna rješenja, usmjerena je upravo prema svojoj specijalnosti, a to je – zdravstvo. Već i samo ime govori da povezujemo i da smo usmjereni prema povezivanju zdravstva i IT-a (H-health, IT-information technology). Prepoznajemo potencijalne na tržištu, potpuno smo usmjereni na vaše potrebe, ciljeve, a  vrijeme koje biste morali uložiti da nas upoznate s vašom domenom djelovanja, mi ćemo iskoristiti da krenemo odmah u realizaciju projekata. Osim toga, donosimo inovativnost u području zdravstva što znači da s nama nećete dobiti samo generičke i već pomalo viđene objave, već i inovativne načine komunikacije kroz koje možete prezentirati vašu specijalnost i područje rada. Osim što stvaramo kreativne sadržaje, vizuale i video prezentacije, možemo vam omogućiti da sadržaj koji želite komunicirati pretočite u zanimljivu i edukativnu infografiku, pomoći vam da vaš newsletter bude još privlačniji i zanimljivi, a ukoliko bi vam dobro došlo osvježenje web stranice ili vam treba podrška nekog tko će ju redovito održavati – i tu smo uz vas!

Uz sve navedeno, volimo druženje i rad s ljudima! Uz nas nećete dobiti samo kompletnu podršku već ćemo se potruditi da ostvarimo kvalitetan i ugodan odnos. Omogućit ćemo vam da razumijete ono što radimo i zašto nešto radimo tako što ćemo vas kroz svakodnevnu i redovnu komunikaciju voditi kroz rezultate našeg rada te savjetovati i predlagati rješenja tako da imate potpunu kontrolu nad područjem digitalnog oglašavanja. A sigurni smo da ćemo uštedjeti ne samo vaše vrijeme i energiju već dugoročno vaš budžet.

O tome zašto je community manager dobar za vaše poslovanje i koje su mogućnosti digitalni marketinga u području zdravstva govorili smo kroz našu seriju članaka koje možete vidjeti ovdje, a ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja i informacija slobodno nam se obratite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *