Mediately omogućuje svim zdravstvenim djelatnicima najbrži pristup medicinskim informacijama, te na taj način čini njihov svakodnevan rad učinkovitijim.

Baza Lijekova je besplatna mobilna aplikacija (Android + iOS) koju koristi više od 13,500 zdravstvenih djelatnika u Hrvatskoj. U prosjeku, svaki liječnik u Hrvatskoj koristi Bazu lijekova 30 puta na mjesec, što govori koliko im je Baza lijekova uistinu vrijedan alat u radu s pacijentima.

Najbitnije značajke Baze Lijekova:

  • Sadrži informacije o svim registriranim lijekovima u Hrvatskoj prema internacionalnim i lokalnim službenim izvorima: EMA (European Medicines Agency), Halmed (Agencija za lijekove i medicinske prozvode) i HZZO (Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje).
  • Sadrži više od 35 interaktivnih alata za određivanje dijagnoza bolesti, doze lijeka i slično, kako bi rad svih zdravstvenih djelatnika bio olakšan i brži.
  • Sadrži kompletnu ATK (Anatomsko Terapijsko Kemijsku Klasifikaciju) i MKB-10 ( revizija Međunarodne klasifikacije bolesti i srodnih zdravstvenih problema) klasifikaciju
  • Jednostavna je i pregledna za korištenje, ocjenjenja od korisnika ocjenom 4.8/5

Korištenje Baze Lijekova u svakodnevnom radu, omogućuje liječnicima i ostalim zdravstvenim djelatnicima lakše određivanje dijagnoze bolesti i odabira pravilne terapije. Također, brz pristup najbitnijim medicinskim informacijama, čini njihov rad s pacijentima učinkovitijim i bržim.

Naša iskustva u ostalim zemljama gdje smo prisutni (Slovenija, Češka, Slovačka, Srbija) govore da liječnici i ostali zdravstveni djelatnici imaju sve više koriste našu aplikaciju koja im je postala neophodna digitalna platforma sa svim potrebnim informacijama na njihovom dlanu, kada im je to najpotrebnije.

Mediately i Bazu Lijekova imat ćete prilike susresti i na III. Regionalnoj konferenciji digitalne medicine “Budućnost je sada” 13.04. u Zagrebu.

Prijave i program su dostupni na OVDJE, a za sve dodatne informacije i detalje možete nas kontaktirati putem e-mail adrese: andrea.stanicic@hit-konferencija.hr.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *