U petak 13. travnja, 2018. održana je konferencija „Budućnost je sada“ u organizaciji HIT konferencije, a na kojoj je svoju ulogu imao i WePark.

WePark je nova mobilna aplikacija koja nudi rješenje za problem nedostatka parkirnih mjesta. Aplikacija nudi mogućnost uvida u slobodna parkirna mjesta u realnom vremenu te rezervaciju parkirnog mjesta i naplatu po minuti.

U ovom trenutku aplikaciju ju je moguće koristiti na 2 lokacije u gradu Zagrebu, u Vrbanićevoj ulica te na Prisavlju, u neposrednoj blizini City Plaza Centra, gdje je i održana ranije spomenuta konferencija. Za potrebe konferencije WePark je omogućio 5 parkirnih mjesta kako bi, već ionako odlično organiziranu konferenciju, dodatno obogatio novim digitalnim iskustvom za posjetitelje.

WePark će u skoroj budućnosti omogućiti korištenje svoje aplikacije na još lokacija diljem Zagreba, kao i na Jadranskoj obali.

Ukoliko ste u mogućnosti iznajmiti svoje parkirno mjesto i na taj način ostvariti dodatnu zaradu ili pak organizirate događaj u blizini već postojećih WePark lokacija, a želite osigurati sigurno parking mjesto svojim gostima, slobodno nas kontaktirajte putem naše web stranice  ili putem maila.

Ukoliko niste imali priliku isprobati WePark aplikaciju, ovdje smo za Vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *