Tehnologija se mijenja i napreduje iz dana u dan, a na to svakako nije imuna ni medicina. Zahvaljujući tehnologiji, pametni telefoni, tableti i internet postali su u medicini uobičajena pojava, a u ne tako dalekoj budućnosti sigurni smo da ćemo se pitati kako smo uopće do sada uopće mogli preživjeti bez nje? S druge strane, u cilju održivosti zdravstvenog sustava nužne su promjene, a jedan od sigurnih pravaca je i digitalizacija zdravstva.

Konferencija digitalne medicine koja će se održati po četvrti put u Zagrebu nosi naziv “Budućnost je sada” jer su procesi za koje većina ljudi misli da će se događati u daljoj budućnosti već sada tehnološki mogući. Neka se tehnološka rješenja već primjenjuju u svijetu, a neka će vrlo brzo biti prisutna i u Hrvatskoj.

Ako te zanima digitalizacija, pratiš trendove u medicini, baviš se područjem zdravstva, IT-a i studiraš neki od srodnih fakulteta, pozivamo te da s nama podijeliš kratki osvrt na temu “Korištenje digitalnih tehnologija u zdravstvu”.

Ovisno o tvojoj inspiraciji tekst može biti dug do maksimalno 1 i pol kartice u MS Word-u, a hoćeš li se osvrnuti na postojeća digitalna rješenja u medicini ili možda na projekte u digitalizaciji koje mogu poboljšati postojeći zdravstveni sustav, na tebi je da odlučiš.

Najbolji osvrt, odnosno članak odabrat će organizator najveće regionalne konferencije digitalne medicine “Budućnost je sada”, Mladen Kovaček, ekspert u području digitalizacije medicine.

Tekst će biti objavljen na blogu HIT konferencije koji mjesečno prati više od 2000 relevantnih čitatelja iz područja zdravstva. Osim toga, omogućit ćemo ti i besplatnu kotizaciju za 7. Konferenciju digitalne medicine “Budućnost je sada” koja će se održati u Zagrebu 29.03.2019. u Kaptol Boutique Cinema čime ćeš dobiti priliku da se dodatno educiraš i povežeš sa svim relevantnim dionicima u području zdravstva i digitalizacije medicine.

Natječaj je otvoren do kraja mjeseca veljače, odnosno 28.02.2019. tako da imaš dovoljno vremena pripremiti svoj tekst koji nam zajedno sa svojim podacima (ime, prezime, datum rođenja, ime fakulteta) pošalji na e-mail adresu: andrea.stanicic@hit-konferencija.hr sa naslovom “Natječaj za studente i specijalizante”.  

Na svaku prijavu povratno ćemo odgovoriti kako bi znali da li je uspješno zaprimljena, a nakon što natječaj završi, u roku od 7 dana sretnom dobitniku kojeg odaberemo javit ćemo se putem e-mail adrese.

Pretoči ono što ti je u glavi kroz riječi, iskoristi ovu priliku i postani dio najveće konferencije o digitalnoj medicini!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *