e-Leadership MBA program jedan od četiri te vrste u EU i namijenjen je obrazovanju lidera za upravljanje poslovnim transformacijama i unapređenjem inovativnosti u uvjetima digitalne ekonomije, neovisno o prethodno odabranoj struci i neovisno o gospodarskom sektoru u kojem danas rade. Modularan program kombinira stjecanje ključnih poslovnih vještina sa znanjima primjene suvremenih tehnologija u poslovanju i razvojem novih strateških kompetencija budućih e-Leadera. Predavanja se održavaju po dva uzastopna vikenda svaka 3 tjedna. Po uspješnom završetku programa student stječe 120 ECTS bodova te diplomu stručnog specijalista poslovnog upravljanja, odnosno e-Leadership MBA.

Mini MBA program

Uz dvogodišnji e-Leadership MBA program, manageri odnedavno mogu slušati isti predavački tim s Kelley School of Business i Algebre. Ključne teme e-Leadership MBA programa saželi smo u 6-mjesečni praktični program sa snažnim naglaskom na leadership, digitalnu transformaciju, inovacije i nove poslovne modele u digitalnoj ekonomiji. Kao i na dvogodišnjem e-Leadership MBA programu, polaznici Mini MBA programa razvijaju timski projekt i pripremaju poslovni plan uz stručno vodstvo i podršku mentora.
Program je posebno dizajniran za potrebe zaposlenika tvrtki koji su već na rukovodećim pozicijama ili posjeduju potencijal preuzeti takve uloge. Nastava se izvodi u blokovima od po dva dana, jednom mjesečno tijekom perioda od šest mjeseci.

Više o e-Leadership MBA programima saznajte na 7. Konferenciji digitalne medicine “Budućnost je sada” 29.03. u Kaptol Boutique Cinema uz partnera konferencije Algebra MBA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *