gallery/social-media
gallery/social-media (4)
gallery/social-media (1)
gallery/a619c17eb229f3fdddbd5819fb757958_63x62
gallery/youtube-icon
gallery/oie_transparent dark_blue

Naš posao su kreativna rješenja u komunikaciji između zdravstvene industrije, administracije, pacijenata i medija.

Agencija specijalizirana za područja zdravstvenih djelatnosti.

Svaki klijent je jedinstven i zato inovativnim pristupom svakom klijentu, projektu i zadatku pristupamo s jednakom profesionalnošću i pouzdanošću. Poznavajući tržište i terminologiju iz industrije kojom se bavite, agencija prepoznaje potencijale na tržištu i potpuno je usmjerena prema potrebama i ciljevima klijenta.

Uz naše usluge predstavite se u najboljem svjetlu virtualnom svijetu. Stvaramo kvalitetan, kreativan sadržaj usmjeren prema ciljanoj skupini, pričajući Vašu priču. Pomažemo vam u izradi i administraciji web sadržaja, prilagodbi i kreiranju online sadržaja te savjetujemo i usmjeravamo prema ostvarivanju Vaših kranjih ciljeva putem društvenih mreža.
 

gallery/kaz_design_004_crop
gallery/desk_landscape
gallery/healthcare_002

N A Š E   U S L U G E

gallery/pencil-white-icon

C O M M U N I T Y    M A N A G M E N T

Uspješna komunikacija putem društvenih mreža danas gotovo da više nije pitanje izbora, već je postala jedan od najvažnijih alata modernog poslovanja. Upravo iz razloga što su društvene mreže dinamične i gotovo svakome dostupne, izvrstan su kanal svakodnevne komunikacije s mnoštvom njihovih korisnika. Naš tim za Vas dizajnira stranice na društvenim mrežama ali i drugim digitalnim kanalima, kreira i objavljuje relevantan sadržaj na dnevnoj bazi, priprema strategiju nastupa te vas na mjesečnoj razini izvještava i predlaže daljnje aktivnosti za unaprijeđenje.

I Z R A D A   I   A D M I N I S T R A C I J A   W E B   S T R A N I C A

Danas je web stranica temelj svakog poslovanja i najbolja dugoročna investicija. Nudimo vam uslugu izrade, ali i nadogradnje Vaše postojeće web stranice prema vašim željama, ciljevima i potrebama. Osim izrade, kreiramo i stvaramo sadržaj (uključujući vizuale) te Vam nudimo pisanje kvalitetnih postova, blogova i sadržaja koji će najbolje prikazati Vaš način poslovanja. Uz pristupačnu cijenu nudimo Vam i redovno održavanje. 

gallery/website_icon

I Z R A D A  I  D I Z A J N  I N F O G R A F I K E

gallery/consulting

Nakon višegodišnjeg rada s medijima i u zdravstvenoj industriji, poznajemo ograničenja i prilike, ali i razvijamo mrežu kontakta sa decision makerima i autoritetima u zdravstvu. Imate ideju, ali ne znate kako ju pravilno realizirati? Ili želite nešto pokrenuti već sada, a ne znate kako? Naš tim inovativnim pristupom usmjerit će se prema svim Vašim potrebama i ciljevima te Vam ponuditi promišljenja rješenja.

gallery/icon_01
gallery/icon_02
gallery/icon_03

Dinamični, iskusni i orijentirani prema projektima koji zahtijevaju kompletna riješenja.

gallery/team_blur

U našim uslugama prepoznajete dvije ili više opcije koje bi odgovarale Vašem poslovanju? Iskoristite paket usluga koji je kreiran u skladu vaših potreba i želja.

Naš tim preuzet će pod svoju domenu kompletno vođenje i kreiranje web sadržaja, društvenih mreža i ostalih digitalnih kanala, a vama osigurati povoljniju cijenu usluga. 

gallery/pencil-white-icon
gallery/website_icon
gallery/consulting

N A Š  T I M

Mladen Kovaček nakon dugogodišnjeg iskustva country manager predstavništva globalne farmaceutske tvrtke za Hrvatsku i BiH, postaje direktor privatne poliklinike te area manager za jugoistočnu Europu tvrtke koja se bavi proizvodima za kardiovaskularnu kirurgiju. Organizator je zdravstvenih panela na najvećem regionalnom festivalu komunikacije Weekend Media Festivalu. Osnivač je i direktor tvrtke HIT konferencija koja se bavi organizacijom specijaliziranih evenata te digitalnim rješenjima u zdravstvu, a ujedno je i direktor projekta "Budućnost je sada" bloga o digitalizaciji medicine.

 

M L A D E N  K O V A Č E K

U  M E D I J IMA

P R O J E K T I

BIG DATA U ZDRAVSTVU

B L O G   O   D I G I T A L I Z A C I J I   M E D I C I N E


Ukoliko želiš saznati više detalja i informacija, javite nam se brzo i jednostavno putem kontakt forme uz kratak opis Vašeg poslovanja i kratkim odgovorom na pitanje što možemo učiniti za Vas, a mi ćemo vam se povratno javiti u što kraćem vremenskom periodu!  

 

Ime  
E-mail  
Poruka  
gallery/pexels-photo-9046

Pokrenuli smo prvi blog u Hrvatskoj koji je usmjeren prema digitalizaciji medicine i razvoju tehnoloških trendova koji utječu na zdravstvenu skrb i njezin napredak.

Prenosi vijesti, donosi ekskluzivne osvrte stručnjaka, prati aktualne konferencije i događanja te na jednom mjestu okuplja i predstavlja startup tvrtke u medicini.

Dotiče se i drugih tema u zdravstvu namijenjenih ciljanoj skupini.

Uz više od 1000 posjeta mjesečno donosi i svakodnevnu interakcija s čitateljima putem Facebook i Twitter društvenih mreža.

gallery/big_data_blur_001

"Big Data u zdravstvu" prva je panel diskusija na temu farmaceutske industrije na najvećoj komunikacijskoj konferenciji Weekend Media Festival. Cilj organizacije bio je pronalaženje zajedničkog nazivnika između komunikacijske i farmaceutske industrije, a iz kreativanog koncepta i velika posjećenosti proizašao je veliki interes za organizacijom sličnih događaja.

gallery/buducnost_je_sada_blur

BUDUĆNOST JE SADA

"Budućnost je sada" prva je regionalna konferencija digitalne medicine ovog koncepta. Na jednom mjestu okuplja stručnjake iz vodećih hrvatskih, ali i europskih i IT farmaceutskih kompanija, zdravstvenu administraciju, liječnike i startup tvrtke u medicini. Konferencija okuplja više od 20 predavača i panelista te zbog inkluzivnog pristupa prema različitim industrijama okuplja više od 350 sudionika.

 

2016. godine ostvarila je ukupnu PR vrijednost od 892.431 kn, a 2017. godine čak 2.120.805 kn prema službenim podacima MediaNet.

Što možemo učiniti za Vas?

Newsletter najisplativiji je alat u marketingu za promociju Vaših usluga, proizvoda, ali i najavu događaja i posebnih ponuda, a ujedno je idealan alat za razvijanje baze klijenata i učvrščivanje odnosa sa korisnicima.  

 

Iskoristite naše iskustvo i prepustite nam stvaranje kvalitetne

e-mail kampanje kroz privlačan dizajn i sadržaj koji ćemo prilagoditi i usmjeriti upravo prema Vašoj ciljanoj skupini.

 

P A K E T   U S L U G A

C O N S U L T I N G

I Z R A D A  I  D I Z A J N  N E W S L E T T E R A

gallery/e-mail white

Infografika je postala važan segment poslovanja jer na atraktivan način prikazuje set podataka i informacija te privlači korisnikovu pažnju.

 

Vašoj ciljanoj skupini  važne informacije predstaviti ćemo putem grafičkog prikaza u obliku infografike koju možete iskoristiti za prezentacije i edukacijske materijale, godišnja i statistička izvješća i PR promocije. 

 

 

gallery/infographic-icon
gallery/e-mail white
gallery/infographic-icon

Poznajemo ograničenja i prilike koje nudi zdravstvena industrija te razvijamo mrežu kontakta sa desicion makerima i formalnim autoritetima u zdravstvu. Imamo znanje pretočeno u iskustvo, primjenjeno u radu s medijima te pružamo kompletan uvid u zdravstvo iz svih kuteva i perspektiva.

 

gallery/wmf-zdravstvo

KOMUNIKACIJA U ZDRAVSTVU

Na jubilarnom desetom izdanju Weekend Media Festivala  u Rovinju po drugi puta sudjelovala je tvrtka HIT konferencija kao organizator zdravstvenog panela „Komunikacija u zdravstvu“.

Cilj panela bio  je istaknuti sve specifičnosti komunikacije u zdravstvu putem klasičnih medija te novijih digitalnih komunikacijskih kanala, a kroz panel se nastojalo na konstruktivan način predložiti poboljšanje u komunikaciji s jedne i druge strane. Ideja je tako bila da panel ponudi rješenja i primjere uspješne komunikacije usprkos zakonskim i drugim ograničenjima komunikacije u zdravstvu.

gallery/mk

 

D R A G A N A  N E R A N D Ž I Ć

Dragana Nerandžić završila je je studij nutricionizma na Univerzitetu u Beogradu i menadžment pod licencom londonske poslovne škole i radila kao media direktor u jednoj od prvootvorenih advertising marketinških agencija u Beogradu. U svojoj 15-godišnjoj karijeri radila je u stranim korporacijama u području telekomunikacija, FMCG industrije piva, kozmetike te financijskih usluga (Tenenor CG, InBev, Beiersdorf, Carlsberg, Wiener Städische). Osim toga, dodatno se usavršila u području brand managmenta u Londonu, brand insight-a u Hamburgu i senior leadershipa-a u Pragu. Svoje znanje proširila je i u području digital i content marketinga. Nakon stečenog znanja i iskustva odlučila je pokrenuti svoju vlastitu agenciju, a jedno od područja za koje se opredjeljila je i područje digitalizacije u zdravstvu za koje smatra da je iznimno važno jer otvara put budućnosti kvalitetnije i bolje zdravstvene zaštite koja utječe na nas sve.

 

A N D R E A  S T A N I Č I Ć

gallery/as

Andrea Staničić je stručni prvostupnik inženjer informacijskih tehnologija. Radila je kao administrator i voditelj društvenih mreža za financijsko-poslovni portal. Osnivačica je i urednica kozmetičkog bloga te je uz to bila jedna od autorica najvećeg regionalnog beauty community portala u regiji. U Kreativnoj agenciji u zdravstvu uz community managment bavi se izradom i administracijom web stranica te dizajnom. Glavna je urednica bloga o digitalnoj medicini "Budućnost je sada".

gallery/prts_blog
gallery/linkedin
gallery/linkedin
gallery/linkedin
gallery/dragana_nerandzic_kaz