gallery/social-media
gallery/social-media (4)
gallery/social-media (1)
gallery/a619c17eb229f3fdddbd5819fb757958_63x62
gallery/youtube-icon
gallery/oie_transparent dark_blue

Naš posao su kreativna rješenja u komunikaciji između zdravstvene industrije, administracije, pacijenata i medija.

Agencija specijalizirana za područja zdravstvenih djelatnosti.

Svaki klijent je jedinstven i zato inovativnim pristupom svakom klijentu, projektu i zadatku pristupamo s jednakom profesionalnošću i pouzdanošću. Poznavajući tržište i terminologiju iz industrije kojom se bavite, agencija prepoznaje potencijale na tržištu i potpuno je usmjerena prema potrebama i ciljevima klijenta.

Uz naše usluge predstavite se u najboljem svjetlu virtualnom svijetu. Stvaramo kvalitetan, kreativan sadržaj usmjeren prema ciljanoj skupini, pričajući Vašu priču. Pomažemo vam u izradi i administraciji web sadržaja, prilagodbi i kreiranju online sadržaja te savjetujemo i usmjeravamo prema ostvarivanju Vaših kranjih ciljeva putem društvenih mreža.
 

gallery/kaz_design_004_crop
gallery/desk_landscape
gallery/healthcare_002

N A Š E   U S L U G E

gallery/pencil-white-icon

C O M M U N I T Y    M A N A G M E N T

Uspješna komunikacija putem društvenih mreža danas gotovo da više nije pitanje izbora, već je postala jedan od najvažnijih alata modernog poslovanja. Upravo iz razloga što su društvene mreže dinamične i gotovo svakome dostupne, izvrstan su kanal svakodnevne komunikacije s mnoštvom njihovih korisnika. Naš tim za Vas dizajnira stranice na društvenim mrežama ali i drugim digitalnim kanalima, kreira i objavljuje relevantan sadržaj na dnevnoj bazi, priprema strategiju nastupa te vas na mjesečnoj razini izvještava i predlaže daljnje aktivnosti za unaprijeđenje.

I Z R A D A   I   A D M I N I S T R A C I J A   W E B   S T R A N I C A

Danas je web stranica temelj svakog poslovanja i najbolja dugoročna investicija. Nudimo vam uslugu izrade, ali i nadogradnje Vaše postojeće web stranice prema vašim željama, ciljevima i potrebama. Osim izrade, kreiramo i stvaramo sadržaj (uključujući vizuale) te Vam nudimo pisanje kvalitetnih postova, blogova i sadržaja koji će najbolje prikazati Vaš način poslovanja. Uz pristupačnu cijenu nudimo Vam i redovno održavanje. 

gallery/website_icon

I Z R A D A  I  D I Z A J N  I N F O G R A F I K E

gallery/consulting

Nakon višegodišnjeg rada s medijima i u zdravstvenoj industriji, poznajemo ograničenja i prilike, ali i razvijamo mrežu kontakta sa decision makerima i autoritetima u zdravstvu. Imate ideju, ali ne znate kako ju pravilno realizirati? Ili želite nešto pokrenuti već sada, a ne znate kako? Naš tim inovativnim pristupom usmjerit će se prema svim Vašim potrebama i ciljevima te Vam ponuditi promišljenja rješenja.

gallery/icon_01
gallery/icon_02
gallery/icon_03

Dinamični, iskusni i orijentirani prema projektima koji zahtijevaju kompletna riješenja.

gallery/team_blur

U našim uslugama prepoznajete dvije ili više opcije koje bi odgovarale Vašem poslovanju? Iskoristite paket usluga koji je kreiran u skladu vaših potreba i želja.

Naš tim preuzet će pod svoju domenu kompletno vođenje i kreiranje web sadržaja, društvenih mreža i ostalih digitalnih kanala, a vama osigurati povoljniju cijenu usluga. 

gallery/pencil-white-icon
gallery/website_icon
gallery/consulting

N A Š E   I S K U S T V O

Mladen Kovaček bio je višegodišnji country manager predstavništva globalne farmaceutske tvrtke za Hrvatsku i BiH, direktor privatne poliklinike te area manager za jugoistočnu Europu tvrtke koja se bavi proizvodima za kardiovaskularnu kirurgiju. Osnivač je i direktor tvrtke HIT konferencija te direktor projekta "Budućnost je sada".

 

U  Z D R A V S T V U

U  M E D I J IMA

P R O J E K T I

BIG DATA U ZDRAVSTVU

gallery/blog

B L O G   O   D I G I T A L I Z A C I J I   M E D I C I N E


Ukoliko želiš saznati više detalja i informacija, javite nam se brzo i jednostavno putem kontakt forme uz kratak opis Vašeg poslovanja i kratkim odgovorom na pitanje što možemo učiniti za Vas, a mi ćemo vam se povratno javiti u što kraćem vremenskom periodu!  

 

Ime  
E-mail  
Poruka  
gallery/pexels-photo-9046
gallery/20a64137ba1e19cc9210202c8e2edef9_560x260

Pokrenuli smo prvi blog u Hrvatskoj koji je usmjeren prema digitalizaciji medicine i razvoju tehnoloških trendova koji utječu na zdravstvenu skrb i njezin napredak.

Prenosi vijesti, donosi ekskluzivne osvrte stručnjaka, prati aktualne konferencije i događanja te na jednom mjestu okuplja i predstavlja startup tvrtke u medicini.

Dotiče se i drugih tema u zdravstvu namijenjenih ciljanoj skupini.

Uz više od 1000 posjeta mjesečno donosi i svakodnevnu interakcija s čitateljima putem Facebook i Twitter društvenih mreža.

gallery/big_data_blur_001

"Big Data u zdravstvu" prva je panel diskusija na temu farmaceutske industrije na najvećoj komunikacijskoj konferenciji Weekend Media Festival. Cilj organizacije bio je pronalaženje zajedničkog nazivnika između komunikacijske i farmaceutske industrije, a iz kreativanog koncepta i velika posjećenosti proizašao je veliki interes za organizacijom sličnih događaja.

gallery/buducnost_je_sada_blur

BUDUĆNOST JE SADA

"Budućnost je sada" prva je regionalna konferencija digitalne medicine ovog koncepta. Na jednom mjestu okuplja stručnjake iz vodećih hrvatskih, ali i europskih i IT farmaceutskih kompanija, zdravstvenu administraciju, liječnike i startup tvrtke u medicini. Konferencija okuplja više od 20 predavača i panelista te zbog inkluzivnog pristupa prema različitim industrijama okuplja više od 350 sudionika.

 

2016. godine ostvarila je ukupnu PR vrijednost od 892.431 kn, a 2017. godine čak 2.120.805 kn prema službenim podacima MediaNet.

Što možemo učiniti za Vas?

Newsletter najisplativiji je alat u marketingu za promociju Vaših usluga, proizvoda, ali i najavu događaja i posebnih ponuda, a ujedno je idealan alat za razvijanje baze klijenata i učvrščivanje odnosa sa korisnicima.  

 

Iskoristite naše iskustvo i prepustite nam stvaranje kvalitetne

e-mail kampanje kroz privlačan dizajn i sadržaj koji ćemo prilagoditi i usmjeriti upravo prema Vašoj ciljanoj skupini.

 

P A K E T   U S L U G A

C O N S U L T I N G

I Z R A D A  I  D I Z A J N  N E W S L E T T E R A

gallery/e-mail white

Infografika je postala važan segment poslovanja jer na atraktivan način prikazuje set podataka i informacija te privlači korisnikovu pažnju.

 

Vašoj ciljanoj skupini  važne informacije predstaviti ćemo putem grafičkog prikaza u obliku infografike koju možete iskoristiti za prezentacije i edukacijske materijale, godišnja i statistička izvješća i PR promocije. 

 

 

gallery/infographic-icon
gallery/e-mail white
gallery/infographic-icon

Poznajemo ograničenja i prilike koje nudi zdravstvena industrija te razvijamo mrežu kontakta sa desicion makerima i formalnim autoritetima u zdravstvu. Imamo znanje pretočeno u iskustvo, primjenjeno u radu s medijima te pružamo kompletan uvid u zdravstvo iz svih kuteva i perspektiva.