Zdravstvo i farmaceutska industrija nalaze se pred brojnim izazovima uslijed promjena s kojima se svijet suočava. Živimo u okruženju u kojemu se, zahvaljujući nadolazećem umreženom društvu, sve mijenja pa tako i zdravstvo. Da bismo boljoj budućnosti zdravstva svjedočili i u sadašnjosti, ključno je partnerstvo svih koji sudjeluju u razvoju ovog sustava.

HIT konferencija bavi se organizacijom specijaliziranih evenata s fokusom na trendove u zdravstvenoj i informacijskoj industriji kao i njihovim međusobnim povezivanjem.

HIT konferencija organizira evente namijenjene zdravstvenim i IT tvrtkama, zdravstvenoj administraciji, liječnicima i startup-ovima. Na taj način postaje regionalni centar novih ideja i trendova, upoznavanja stručnjaka, širenja ideja i sklapanja poslova. Bavi se ključnim temama vezanim za trendove u medicini kao što su digitalizacija zdravstva, novi sustavi koji mogu unaprijediti uslugu za pacijente te bolja analiza podataka.

Omogućuje liderima tvrtki da pošalju snažnu poruku najširoj javnosti o svojoj inovativnosti u području kojim se bave. Cilj je na jednome mjestu spojiti sve sudionike zdravstvenog i IT sektora te potaknuti i ubrzati procese koji korištenjem IT-a daju bolju kvalitetu zdravstvene skrbi za pacijente.