Kao organizator, Mladen Kovaček, u emisiji “Društvena mreža – medicina” osim najave regionalne konferencije “Budućnost je sada” zajedno sa gostima dr.med.spec. Goranom Lazićem i dipl.ing. Hrvojem Jezidžićem iz HZZO-a, osvrnuo se na jednu od glavnih tema ovogodišnje konferencije, implementacije eKartona i benefite koje digitalizacija zdravstva donosi prvenstveno za pacijenta.

U emisiji “Dobro jutro, Hrvatska” 23.11.2016. jedna od tema bila je i zdravlje, zaštita zdravlja i zadržavanju onih koji brinu o našem zdravlju – liječnicima. Gost emisije bio je i Mladen Kovaček, direktor tvrtke HIT konferencija koji se ovom prilikom osvrnuo na temu odnosa medija i zdravstva te kako poboljšati komunikaciju između liječnika i medija što će ujedno biti i okosnica njegovog predavanja “Utjecaj medija na zdravstvo” 25.11.2016. u sklopu Future Z konferencije u Opatiji.

Što donosi spoj medicine i tehnologije? Otkrili su i objasnili gledateljima emisije Studio 4 – dr.sc. Darko Huljenić i Mladen Kovaček, organizator regionalne konferencije o digitalizaciji medicine pod nazivom Budućnost je sada!

Direktor Weekend Media Festivala Tomo Ricov i stručnjak za digitalizaciju medicine Mladen Kovaček, voditelj zdravstvenog panela “Komunikacija u zdravstvu” gostovali su 18.09. u emisiji Studio 4 i otkrili što nam donosi deseto izdanje WMF-a koji se ove godine dotiče i teme zdravstva.