Google navodi da 77% pacijenata koristi internet pretraživanje prije nego što rezervira termin za pregled. Vaši postojeći i potencijalni pacijenti već su prisutni na internetu. Uz pomoć Kreativne agencije u zdravstvu, iskoristite sve prednosti oglašavanja na internetu i budite prvi rezultat njihovog pretraživanja. Naš tim ima višegodišnje iskustvo u zdravstvenoj industriji i dobro je upoznat s ograničenjima koje komunikacija u zdravstvu donosi, a vrijeme koje biste morali uložiti da nas upoznate s vašom domenom djelovanja, mi ćemo iskoristiti da krenemo odmah na posao i realizaciju.

Poznajemo ograničenja i prilike koje nudi zdravstvena industrija te razvijamo mrežu kontakta sa desicion makerima i formalnim autoritetima u zdravstvu. Imamo znanje pretočeno u iskustvo, primjenjeno u radu s medijima te pružamo kompletan uvid u zdravstvo iz svih kuteva i perspektiva.

Svaki klijent je jedinstven i zato inovativnim pristupom svakom klijentu, projektu i zadatku pristupamo s jednakom profesionalnošću i pouzdanošću. Poznavajući tržište i terminologiju iz industrije kojom se bavite, agencija prepoznaje potencijale na tržištu i potpuno je usmjerena prema potrebama i ciljevima klijenta.

Uz naše usluge predstavite se u najboljem svjetlu virtualnom svijetu. Stvaramo kvalitetan, kreativan sadržaj usmjeren prema ciljanoj skupini, pričajući Vašu priču. Pomažemo vam u izradi i administraciji web sadržaja, prilagodbi i kreiranju online sadržaja te savjetujemo i usmjeravamo prema ostvarivanju Vaših kranjih ciljeva putem društvenih mreža.

Naš posao su kreativna rješenja u komunikaciji između zdravstvene industrije, administracije, pacijenata i medija.

 

Naše usluge

Community managment

Uspješna komunikacija putem društvenih mreža danas gotovo da više nije pitanje izbora, već je postala jedan od najvažnijih alata modernog poslovanja. Upravo iz razloga što su društvene mreže dinamične i gotovo svakome dostupne, izvrstan su kanal svakodnevne komunikacije s mnoštvom njihovih korisnika. Naš tim za Vas dizajnira stranice na društvenim mrežama ali i drugim digitalnim kanalima, kreira i objavljuje relevantan sadržaj na dnevnoj bazi, priprema strategiju nastupa te vas na mjesečnoj razini izvještava i predlaže daljnje aktivnosti za unaprijeđenje.

Izrada i administracija web stranica

Danas je web stranica temelj svakog poslovanja i najbolja dugoročna investicija. Nudimo vam uslugu izrade, ali i nadogradnje Vaše postojeće web stranice prema vašim željama, ciljevima i potrebama. Osim izrade, kreiramo i stvaramo sadržaj (uključujući vizuale) te Vam nudimo pisanje kvalitetnih postova, blogova i sadržaja koji će najbolje prikazati Vaš način poslovanja. Uz pristupačnu cijenu nudimo Vam i redovno održavanje.

Izrada i dizajn newslettera

Newsletter najisplativiji je alat u marketingu za promociju Vaših usluga, proizvoda, ali i najavu događaja i posebnih ponuda, a ujedno je idealan alat za razvijanje baze klijenata i učvrščivanje odnosa sa korisnicima.

Iskoristite naše iskustvo i prepustite nam stvaranje kvalitetne e-mail kampanje kroz privlačan dizajn i sadržaj koji ćemo prilagoditi i usmjeriti upravo prema Vašoj ciljanoj skupini.

Izrada i dizajn infografike

Infografika je postala važan segment poslovanja jer na atraktivan način prikazuje set podataka i informacija te privlači korisnikovu pažnju.

Vašoj ciljanoj skupini  važne informacije predstaviti ćemo putem grafičkog prikaza u obliku infografike koju možete iskoristiti za prezentacije i edukacijske materijale, godišnja i statistička izvješća i PR promocije.

Consulting

Nakon višegodišnjeg rada s medijima i u zdravstvenoj industriji, poznajemo ograničenja i prilike, ali i razvijamo mrežu kontakta sa decision makerima i autoritetima u zdravstvu. Imate ideju, ali ne znate kako ju pravilno realizirati? Ili želite nešto pokrenuti već sada, a ne znate kako? Naš tim inovativnim pristupom usmjerit će se prema svim Vašim potrebama i ciljevima te Vam ponuditi promišljenja rješenja.

Paket usluga

U našim uslugama prepoznajete dvije ili više opcije koje bi odgovarale Vašem poslovanju? Iskoristite paket usluga koji je kreiran u skladu vaših potreba i želja.

Naš tim preuzet će pod svoju domenu kompletno vođenje i kreiranje web sadržaja, društvenih mreža i ostalih digitalnih kanala, a vama osigurati povoljniju cijenu usluga.

Dinamični, iskusni i orijentirani prema projektima koji zahtijevaju kompletna riješenja.

 

Što možemo učiniti za Vas?

Ukoliko želite saznati više detalja i informacija, javite nam se brzo i jednostavno putem kontakt forme uz kratak opis Vašeg poslovanja i odgovorom na pitanje što možemo učiniti za Vas, a mi ćemo vam se povratno javiti u što kraćem vremenskom periodu!